2-4 dages levering

Alle ordre sendes med DAO.

Vegansk & ikke testet på dyr

Vi tænker på dig & miljøet.

Vandfast

Alle vores produkter er vandfaste.

Allergivenlig

Vores produkter er skånsomme & allergivenlige.

chevron_left chevron_right
Kundelogin

Kundelogin

Nemmere online shopping hos TK Cosmetics: Nu med kundelogin!

I en verden, hvor tiden er en af vores mest værdifulde ressourcer, stræber TK Cosmetics konstant efter at gøre dine indkøb nemmere og mere bekvemme. Vi er glade for at meddele, at vores webshop nu har en spændende ny funktion, der vil gøre din shoppingoplevelse endnu mere problemfri - kundelogin!

Hvad er kundelogin?

Kundelogin er en funktion, der giver dig mulighed for at logge ind på vores webshop og få øjeblikkelig adgang til en række praktiske funktioner. Når du er logget ind, kan du nemt få overblik over dine tidligere bestillinger og opdatere dine profiloplysninger. Denne funktion gør det muligt for dig at ændre din adresse eller opdatere dine betalingsoplysninger med lethed.

Få oplysninger udfyldt automatisk ved betaling

En af de mest fantastiske fordele ved kundelogin er, at når du er logget ind, vil dine oplysninger automatisk blive udfyldt under betalingsprocessen. Dette betyder, at du ikke længere behøver at bruge tid på at indtaste dine detaljer manuelt hver gang du afgiver en bestilling. Det gør shopping hos TK Cosmetics hurtigere og mere bekvemt end nogensinde før.

Spar tid og få mere ud af din hverdag

Vi forstår, at din tid er dyrebar. Ved at tilbyde kundelogin ønsker TK Cosmetics at gøre din online shoppingoplevelse så problemfri som muligt. Nu kan du bruge din tid på de ting, der virkelig betyder noget i din hverdag, og overlade det besværlige arbejde med at indtaste oplysninger til os.

Sådan bruger du kundelogin:

Det er utroligt nemt at komme i gang med kundelogin hos TK Cosmetics. Følg blot disse trin:

  1. Besøg vores webshop på https://tkcosmeticsdk.com.
  2. Klik på ikonet med den lille mand øverst i højre hjørne af skærmen for at åbne login-vinduet.
  3. Indtast din e-mail, og du vil modtage en 6-cifret kode på mail til at logge ind på webshoppen.
  4. Når du er logget ind, kan du nemt få adgang til dine tidligere bestillinger, ændre dine profiloplysninger og nyde den bekvemmelighed, det er at have dine oplysninger automatisk udfyldt ved betaling.

Afsluttende tanker

TK Cosmetics er dedikeret til at gøre din online shoppingoplevelse så glat som muligt. Med vores nye kundeloginfunktion ønsker vi at hjælpe dig med at spare tid og forenkle processen med at afgive ordrer på vores webshop. Vi håber, at denne nye funktion vil gøre det endnu lettere for dig at vælge de produkter, du elsker, og nyde det bedste fra TK Cosmetics.

Tak for din fortsatte støtte, og husk, at vi altid er her for at gøre din skønhedsrutine lettere og mere fornøjelig!