2-4 dages levering

Alle ordre sendes med DAO.

Vegansk & ikke testet på dyr

Vi tænker på dig & miljøet.

Vandfast

Alle vores produkter er vandfaste.

Allergivenlig

Vores produkter er skånsomme & allergivenlige.

chevron_left chevron_right
Om os

Om os

Bag brandet 

Vores stifter af TK Cosmetics udviklede tidligt en passion for øjne og skønhed. Hendes nysgerrighed og interesse for detaljer førte hende til at forfølge en karriere inden for optometri. Efter at have opnået en professionsbachelor i optometri og arbejdet i flere år med øjets anatomi, følte hun hurtigt en dyb trang til at udforske sit kreative potentiale og finde innovative måder at fremhæve øjnenes skønhed på. 


I 2023 tog hun springet og grundlagde sit eget vippebrand, “TK Cosmetics” med en dyb forståelse for øjets anatomi og en passion for æstetik begyndte hun at udvikle en række vippeprodukter, der ikke kun ville forbedre øjnenes udseende, men også tage hensyn til deres sundhed. Hun ønskede at tilbyde en unik blanding af skønhed og velvære, og hendes baggrund som optiker gav hende en unik viden om, hvordan man skaber produkter, der ikke skader øjnene.


Gennem omhyggelig forskning og testning - som ikke har været foregået på dyr -  introducerede hun en række produkter, der satte en ny standard for kvalitet og sikkerhed. Hendes produkter er ikke blot en hurtig løsning, men en langvarig investering i sundheden og udstrålingen af øjnene.  

I dag fortsætter hun med at udvide sit brand og arbejde på at udvikle endnu mere avancerede og bæredygtige løsninger inden for øjenpleje og skønhed. Hendes rejse fra at være en dedikeret optiker til at blive en visionær iværksætter har ikke kun ændret hendes eget liv, men også måden, som vi, der er en del af hendes team, ser på øjenpleje. Med en urokkelig dedikation til både sundhed og skønhed fortsætter hun med at forme industrien med hendes dybdegående ekspertise.